söndag 23 november 2014

Är det väldigt orealistiskt tycker ni?

Jag tänker så här;

Plöja igenom travar och åter travar med barnböcker, bli inspirerad och superskrivsugen, sedan skriva, skriva, skriva. Punkt.

Skulle inte det kunna vara ett jobb? Jag skulle i varje fall väldigt gärna vilja ha ett sånt jobb. Väldigt, väldigt gärna.

8 kommentarer:

  1. Låter som värsta bästa drömjobbet!

    Förresten så har jag ÄNTLIGEN fått tummen ur och beställt din bok, den får bli julklapp till Elly!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur!?! Iiii, vad spännande, hoppas, hoppas att ni inte tycker det är kattskit nu bara!!!

      Radera
  2. Jooo, det skulle vara världens roligaste jobb till och med. Vad fin boken är! Skulle kanske passa min 4,5 åring, eller? Vad skriver du nu?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur!! Och tack, passar fin-fint för en 4,5 åring. :-) Jag håller på med finputset på det 3:e manuset om Malte. Och så håller jag på och funderar på, eller laddar upp för snarare, att våga mig på att skriva något lite längre. Samlar tankar, idéer och inspiration. En högläsningsbok för 6-9 åringar siktar jag på. Får väl se om det blir någonting av'et! Blir det någon uppföljare till din debut, eller skriver du på något helt annat?

      Radera
    2. Vad kul, hon älskar att läsa! Hade du illustratören klar eller skickade du manus först? Jag skriver på nästa, fast just nu har jag en liten paus. Har skrivit halda ungefär och det är också en kapitelbok för 9-12 år men ingen uppföljare utan en annan story.

      Radera
    3. Jag skickade bara in manus och fick sedan kontakt med Kajsa, illustratören, via Idus. Så lycklig för det, har vart så roligt att samarbeta med henne! Får kolla in din bok också!

      Radera